Nieuwsbrief
Loading...Loading...Archief

De inwoners, scholen en jeugdbewegingen van Gentbrugge en Ledeberg konden vele jaren  geleden baantjes trekken en ploeteren in het zwembad van Gentbrugge.
Het zwembad, beter bekend onder de naam Palm Beach, was privaat.
De Vlarem-wetgeving verplichtte de eigenaar het zwembad aan te passen aan de voorgeschreven normen, maar gezien de hoge kostprijs gaf hij er de brui aan en verhuurde hij het zwembad als indoor speeltuin Play Beach).
Conclusie: Gentbrugge had geen zwembad meer en vele inwoners van Gentbrugge (en aanpalende gemeenten) dienden uit te wijken naar andere zwembaden in de Gentse regio (Rooigem, Rozenbroeken, Van Eyck, Strop,..).
Vele inwoners van Gentbrugge vonden dit bijzonder jammer.

Toen ik tijdens de vorige verkiezingen (2006) opkwam, nam ik – de wens van velen mee in mijn 10-puntenplan – om ervoor te zorgen dat Gentbrugge opnieuw een zwembad zou krijgen… (klik hier voor meer info)

Eerlijk is eerlijk, het zwembad voor Gentbrugge is er – ondanks mijn tussenkomsten in de Gemeenteraad en inspanningen achter de schermen, nog niet gekomen.

Het ziet er voorlopig ook nog niet naar uit dat dit zwembad er binnenkort zal komen.
Ik kan echter begrijpen dat mijn goede vriend en schepen Christophe Peeters, niet zomaar een bom geld kan tevoorschijn toveren, zeker niet in huidige crisistijd.  
Ik ben er echter van overtuigd dat er een oplossing zal komen.
Inmiddels blijf ik – voor en achter de schermen – voor Gentbrugs zwemplezier ijveren.

Carl Social
Agenda
Twitter Buzz
hansheyse
@hansheyse:
RT @ACWGentEeklo: #Gent Duizend #zaadbommen : Bestuur @ACWGentEeklo geven groenlicht ah jaarprogramma 2013-2014 "Sterke #buurt" [ http://t.co/ijksDBJozk ]
47 maanden geleden
cossemerct
@cossemerct:
@michlr donderdag #bewonersacademie in #gent. Kom je ook? (Vorige x tweetten we erover en reageerde je)
47 maanden geleden
Celinevdc
@Celinevdc:
RT @ACWGentEeklo: #Gent Duizend #zaadbommen : Bestuur @ACWGentEeklo geven groenlicht ah jaarprogramma 2013-2014 "Sterke #buurt" [ http://t.co/ijksDBJozk ]
47 maanden geleden
ACWGentEeklo
@ACWGentEeklo:
#Gent Duizend #zaadbommen : Bestuur @ACWGentEeklo geven groenlicht ah jaarprogramma 2013-2014 "Sterke #buurt" [ http://t.co/ijksDBJozk ]
47 maanden geleden
KirstenDeRouck
@KirstenDeRouck:
Een beetje Brussel in Gent! Feels good to be home! #Gent #Brussel #vriendjes
47 maanden geleden