Beste Gentenaar,

Op 14 oktober aanstaande gaan we met zijn allen naar de stembus en kiezen we voor een nieuw gemeentebestuur. Ikzelf ben best trots op mijn geboortestad. Gent is de laatste jaren immers enorm vernieuwd en verbeterd. Van de grijze industriestad van weleer evolueerde ze naar een bruisende stad van kennis en cultuur, van groen en sport, van economie en toerisme en van en voor Gentenaars. Dit is het resultaat van degelijk bestuur en van keuzes die vaak door liberalen zijn gemaakt. En dit met een stadskas in evenwicht en de laagste belastingsdruk van de Vlaamse grootsteden.

De inzet op 14 oktober is groot, want dan beslissen we samen wie de komende zes jaar het beleid zal bepalen. De Open VLD Gent bewijst sinds 1982 dat het de stuwende kracht is en daadwerkelijk kan besturen, ook in deze moeilijke tijden. Met zin voor individuele vrijheid, ruimte voor vrij initiatief, maar ook met oog voor verantwoordelijkheid en de broodnodige solidariteit.

Enkel met een sterke liberale ploeg kunnen we verder werken aan vernieuwing en verbetering. Vernieuwing en verbetering waar u als Gentenaar in de eerste plaats beter van wordt. Want Gent is er voor u!

Daarom durf ik uw aandacht te vragen voor mijn kandidatuur op 8ste plaats op de gemeenteraadslijst. Wie mij kent weet dat ik een politicus ben op wie men echt kan rekenen. Ik zetel sinds 2006 in het Gentse stadsbestuur, heb oor voor eenieders probleem maar ga ook effectief voor oplossingen.

Als gewezen voorzitter van Jong VLD Gent en van de afdeling Sint-Denijs-Westrem & Afsnee ben ik reeds jaren in de weer voor de Open VLD en voor de Gentenaren in het bijzonder. Tijdens deze bestuursperiode zetelde ik eerst in de OCMW-raad en sinds 2008 in de gemeenteraad waar ik uitvoerig van mij heb laten horen zoals je verder op mijn website kan lezen. Met mijn jeugdig enthousiasme en kennis van zaken wil ik verder kleur geven aan de toekomst en de vernieuwing in Gent.

Ik durf dan ook te rekenen op uw steun én stem op 14 oktober !

Met vriendelijke groeten,

Carl De Decker

8ste plaatste Gemeenteraad Open VLD Gent

Carl Social

Simple Calendar

januari 2018

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31