Wolfputstraat

Home / Blog / Wolfputstraat

Naar aanleiding van de informatievergadering omtrent de wegenwerken in de Krijtestraat, Waterstraat en Slotendries op 13 januari verscheen in de pers een artikel waarin staat vermeld dat momenteel ook het dossier van de Wolfputstraat in Oostakker op tafel zou liggen.

Graag had ik de concrete timing vernomen wat de aanpak van de Wolfputstraat en omgeving betreft.

Carl De Decker
Gemeenteraadslid

 

Antwoord:

Het dossier Wolfputstraat (van aan de Gentstraat tot aan de Meerhoutstraat) maakt deel uit van het Aquafin-dossier: Collector John Kennedylaan. Recentelijk hebben wij vernomen dat, na vijf jaar, de bouwvergunning voor dit Aquafin-dossier geweigerd werd. Gezien deze weigering en de verdere implicaties kunnen wij op dit moment geen timing geven voor de aanpak van de Wolfputstraat. Wij stellen momenteel alles in het werk, samen met Aquafin, om het collector-dossier terug te deblokkeren.

Ik kan u ook nog meegeven dat een klein stuk van de Wolfputstraat (het stuk van de Muizelstraat tot aan de Drieselstraat) wel aangepakt wordt binnen de integrale heraanleg van de Drieselstraat. Deze werken zullen in het voorjaar van 2010 starten.

Martine De Regge
Schepen van Openbare Werken, Stadswoningen en Rationeel Energiegebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.